Chocolate Tempering

Chokolade temperering

Håndværket af chokoladetemperering.Der er mange gode guider til, hvordan man tempererer chokolade - mange fungerer godt på det meste chokolade, men...

Read more
First Homemade Winnower

Første hjemmelavede vinder

En tegning af vores første hjemmebyggede vinder. Den blev bygget med ting fra håndværksbutikken og serveret på det gamle træloft, hvor Mellow blev ...

Read more
Cocoa Tree Overview

Kakaotræ Oversigt

En kort oversigt over kakaotræet og kakaobælgeproducerende levetid (dette tilfælde i Ghana). Det er her det hele starter.⁣Det bliver endnu mere int...

Read more
Solid Cocoa Fat

Fast kakaofedt

Nogle hurtige noter taget, når du studerer kakaofedtet i kakaobønner.⁣En meget vigtig parameter ved udvikling af nye opskrifter og temperering af c...

Read more
Change of Roasting Temperature

Ændring af stegetemperatur

Stol ikke altid på dit termometer under bønneristning.⁣Ristning er et kritisk trin i udviklingen af bønnesmag og smag - det er meget vigtigt at fin...

Read more
The Maillard Reaction

Maillard-reaktionen

Kakao-ristningsreaktionsnoter.⁣Maillards reaktion:Ved høje temperaturer omdanner det smags- og smagsforstadier til lækre forbindelser, der gør chok...

Read more
Polymorphism of Cocoa Butter

Polymorfi af kakaosmør

Nogle chokoladetempererende noter taget under læsning af "Chocolate & Confections"-bogen af Peter Greweling.⁣⁣Kurverne forklarer de 6 krystalformer...

Read more
Cocoa Fermentation

Kakao fermentering

Kakaogæringsnoter taget efter at have læst artiklen "The kakaobønnefermenteringsprocessen" af L. Vuyst og S. Weckx. [1] Fermenteringskurver for mik...

Read more

Køb nu

Du kan bruge dette element til at tilføje et citat, indhold...